112

Atenție, accident între „uriași”, pe DN 13, în județul Brașov!

Atenție, accident între „uriași”, pe DN 13, în județul Brașov!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, în zona localității Rupea, județul Brașov, a avut loc un accident rutier produs între un utilaj agricol și două autocamioane, soldat cu rănirea unei persoane, ce este conștientă și transportată la spital.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Update:

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN13, în zona localității Rupea, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident sunt implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 1 persoană beneficiază la acest moment de sprijin medical.


La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.


Din cauza poziției vehiculelor, circulația rutieră este blocată, drept pentru care Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv prin orașul Rupea.
Traficul rutier urmează a fi reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat și IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button