112

Atac cu un cuţit în Sibiu

Atac cu un cuţit în Sibiu. Un bărbat de 37 de ani care ameninţa lumea pe stradă, luni, în Sibiu cu un cuţit şi distrugea anvelopele unor maşini, a fost internat în spital, potrivit IPJ Sibiu. După intervenția polițiștilor, acesta a fost imobilizat.

„Prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat ameninţă cu un cuţit persoanele de pe stradă şi distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care l-au depistat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuţit, ridicat în vederea continuării cercetărilor“, precizează IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

În urma incidentului nu au fost persoane rănite. Poliţiştii au identificat opt autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înţepare. Din cauza stării confuze şi a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală. Bărbatul are acum dosar penal pentru distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit IPJ Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button