112

ANCHETĂ. Bebeluș găsit mort la o stație de sortare a deșeurilor

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov solicită sprijin de la persoanele care deţin informaţii care ar putea conduce la identificarea mamei sau persoanei responsabile de uciderea unui bebeluș, în decembrie 2018.

„La data de 30 decembrie 2018, la o staţie de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bebeluş. Din datele anchetei, mama bebeluşului ar fi o femeie care urma să nască la termen în luna decembrie 2018. Trupul bebeluşului (o fetiţă cu tenul caucazian – alb) a fost ridicat de o maşină de gunoi de pe raza municipiului Bucureşti, Sectorul 1. Cei care au informaţii care ar putea duce la identificarea mamei sau persoanei responsabile de comiterea crimei sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat remis de IJP Ilfov.

Poliţiştii pot fi contactaţi pe numerele de telefon 021/232.98.35 sau 021/232.98.36.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button