112

ANCHETĂ. Bărbat găsit într-o baltă de sânge, în curtea casei sale, cu o armă lângă el!

 
Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost transportat în stare critică la spital, astăzi, cu un elicopter, după ce soţia lui l-a găsit într-o baltă de sânge, în curtea din spatele casei, cu o armă lângă el. Speriată, femeia a sunat imediat la 112, iar soţul ei a fost preluat de un elicopter, pentru a fi transportat la spital, în Târgu Mureş, în condiţiile în care gravul incident a avut loc în Bistriţa-Năsăud.
Potrivit stirileprotv.ro, de dimineaţă, bărbatul şi-a condus soţia, cadru didactic, şi o vecină până la şcoala din Galaţii Bistriţei, apoi s-a întors acasă. Atunci, ar fi găsit o armă în curtea casei, după care s-ar fi auzit un zgomot puternic. Dar, nimeni nu-şi poate explica ce s-a întâmplat şi cum a ajuns arma în curtea omului. Bărbatul lucrase ca paznic la şcoala la care predă soţia lui, iar de câţiva ani este pensionar pe caz de boală. Soţia şi vecinii săi nu cred că acesta ar fi vrut să se sinucidă.
Poliţiştii au deschis o anchetă în caz. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button