112

Alertă de bombă la o școală din județul Brașov

A fost alertă de bombă la o școală din județul Brașov. Alerta s-a dat printr-un apel telefonic la unitatea școlară din Săcele. Reprezentanții acesteia au chemat Poliția. La această oră se fac verificări. Școala a fost evacuată. Este afectat și traficul.


„Astăzi, 07 noiembrie 2022, o unitate de învățământ din municipiul Săcele, județul Brașov a primit telefonic un apel prin care se transmitea faptul că în interiorul instituției s-ar afla un dispozitiv exploziv.
La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție, jandarmi și pirotehnisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Brașov.
Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locație și din proximitate, restricționarea traficului în perimetrul adiacent.
În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituțiile cu atribuții în domeniu”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Update:

Din fericire, alerta de bombă a fost falsă.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brașoveni s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat comisarul de poliție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button