112

Agresorul care și-a înjunghiat fosta soție în parcarea aeroportului din Sibiu, cercetat pentru tentativă la omor calificat

Inițial, dosarul a fost înregistrat pentru vătămare corporală

 
Bărbatul în vârstă de 47 de ani care și-a înjunghiat fosta soție, alaltăieri, pe când se aflau în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu, pentru că femeia refuza să se împace cu el, este cercetat pentru tentativă la omor calificat, conform unui comunicat remis de procurori. 
 
Inițial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, unde s-au efectuat cercetări pentru vătămare corporală, apoi, ca urmare a probatoriului administrat, s-a dispus reținerea lui C.R.T., pentru 24 de ore și schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă la omor calificat. Totodată, competența a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
 
Schimbarea încadrării juridice a faptei a venit după ce medicii legiști au constatat că, „persoana vătămată a suferit leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri repetate cu un corp tăietor-înțepător, ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, și în urma cărora viața acesteia a fost pusă în primejdie”.
 
Conform comunicatului remis de anchetatori, „procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmează să procedeze la audierea autorului faptei și a martorilor, va pune în mișcare acțiunea penală, iar la momentul finalizării cercetărilor va solicita judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inculpatului C.R.T. pe o perioadă de 30 zile”.
La caz au dat o mână de ajutor lucrători de poliție din cadrul Biroului Județean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliție Transporturi Aeriene Sibiu.
 
Amintim că, victima în vârstă de 46 de ani se întorsese din Germania, unde a lucrat ca asistent medical, în baza unui contract legal. Bărbatul a așteptat-o cu flori la aeroport, sperând la o împăcare, dar în momentul în care a fost refuzat, și-a ieșit din minți și a înjunghiat-o pe pe fosta soție.
 
CITIȚI ȘI:
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button