112

Accidentări pe pârtia Stadion și pe Tâmpa

Accidentări pe pârtia Stadion (Poiana Brașov) și pe Tâmpa. Salvamontiștii brașoveni au intervenit în ambele cazuri. Una dintre persoane s-a accidentat la săniuș. A doua era în drumeție. Aceasta din urmă a fost transportată la spital. Victima avea traumatism la o gleznă.

„O zi în care am fost solicitați să intervenim pentru două persoane.
În primul caz a fost vorba despre o persoană care practica săniușul pe pârtia Stadion și care s-a lovit cu genunchiul de unul dintre stâlpii metalici de delimitare, aflați la baza pârtiei. După ce a fost alertat și un echipaj SMURD, pentru a veni în sprijin, aceasta a refuzat transportul către unitatea spitalicească.
În cel de-al doilea caz, o persoană care făcea parte dintr-un grup ce se plimba în zona superioară a muntelui Tâmpa, aproape de vârf, a alunecat, în cădere suferind un traumatism de membru inferior, în zona gleznei. După ce i-a fost acordat primul ajutor, turistul a fost transportat pe targă până la mașină și mai apoi, cu aceasta, până la baza muntelui, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD”, au detaliat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov.

Vezi și:

Nereguli descoperite la unități din Poiana Brașov. Președintele ANPC: „Ceea ce ridică multe semne de întrebare este modul în care colegii noștri din zona Brașov…”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button