112

Accident grav – străpuns de o bârnă

Accident grav – străpuns de o bârnă.

S-a petrecut la Tecuci, în județul Galați. Un șofer în vârstă de 22 de ani a fost prins de radar rulând cu viteză excesivă (122 km/h). N-a oprit pentru verificări. Dimpotrivă, a accelerat, astfel că a urmat o cursă de urmărire ca-n filmele americane.

Potrivit stirileprotv.ro, în mașină se mai aflau trei tineri, toți în vârstă de 17 ani, liceeni originari din Matca.

Din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns în curtea unei case. S-a oprit în poziție perpendiculară pe pământ. 

Conducătorul auto a fost rănit grav. O bârnă de lemn i-a străpuns toracele.

Articole asemănătoare

Transportat de urgență la Spitalul Clinic Galați, victima a intrat urgent în operație. Miraculos, în urma accidentului nu i-a fost afectat nici un organ vital. Tânărul s-a ales cu câteva coaste rupte.

Polițiștii cred că individul se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Accident grav – străpuns de o bârnă.

Ceilalți ocupanți ai mașinii implicate în accident au scăpat cu răni ușoare, fiind duși la spitalul din Tecuci. 

Polițiștii au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, existând suspiciuni în acest sens.

Ancheta Poliției

Polițiștii au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button