112

Accident cu victimă la intersecția străzilor Zizinului și Crinului, din Brașov


Două autoturisme au fost implicate într-un accident, în această după-masă, la intersecția străzilor Zizinului cu Crinului, din municipiul Brașov.


„Din coliziunea produsă, o persoană a suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin de specialitate.
La fața locului sunt prezenți polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea condițiilor și circumstanțelor în care accidentul a avut loc.


La acest moment circulația de desfășoară cu restricții, traficul fiind deviat, urmând a fi reluat, în scurt timp, după îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să păstreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare