112

A murit la o săptămână de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa şi o prietenă de-a ei

 
Şi-a pierdut viaţa după o săptămână în care a suferit pe patul de spital, ca urmare a accidentului rutier în care a murit şi Mihaela Biriş, fiica fostului consilier judeţean PSD Gavril Biriş, după cum informează Graiul Sălajului. 
Olivia Drăgan, în vârstă de 18 ani, din localitatea sălăjeană Nusfalău, a decedat pe patul de spital, după o săptămână de la accident şi de la o operaţie pe care o suferise în încercarea de a i se salva viaţa. 
Cele două fete, alături de un băiat de 19 ani şi de sora lui de 16 ani, se întorceau cu maşina acasă, pe 3 august, de la Festivalul Untold, care  avut loc în Cluj. La volan se aflat băiatul în vârstă de 19 ani. La un moment dat, acesta ar fi aţipit, iar maşina s-a izbit de un cap de pod, pe raza localităţii Cizer, judeţul Sălaj. Şoferul a scăpat cu răni uşoare, în timp ce sora lui a fost transportată de SMURD la Clinica de chirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale ortopedice, potrivit stirileprotv.ro. Mihaela Biriş şi Olivia Maria Drăgan terminaseră liceul şi ar fi început, în toamnă, studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca, respectiv Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button