112

A murit electrocutat în timp ce tundea iarba

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce tundea iarba din curtea casei sale. Tragedia a avut loc astăzi, în localitatea Hărău, județul Hunedoara. Bărbatul avea 59 de ani. Potrivit ISU Hunedoara, bărbatul a murit în urma unui stop cardiorespirator suferit în urma electrocutării. Acesta folosea un trimmer pentru a tăia iarba din curtea casei sale.

„La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului și a căzut secerat. Soția a anunțat imediat dispeceratul 112 și, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria și ambulanței SAJ a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin”, a transmis ISU Hunedoara.

A fost solicitat în sprijin și elicopterul SMURD de la Caransebeș, care a ajuns în 20 de minute. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a putut fi resuscitat și a fost declarat decedat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
subitii
1 an în urmă

Doar inca un subit … acum se gasesc diverse motive sa ascuda …

Willy
Răspunde la  subitii
1 an în urmă

Prostalete ai citit articolul?

Back to top button