112

A furat mașina unui prieten de pahar și a condus-o prin Brașov inclusiv după ce a făcut pană

Un bărbat băut a furat mașina unui prieten de pahar și a condus-o prin Brașov inclusiv după ce a făcut pană. Un șofer l-a oprit în cele din urmă și a sunat la 112. Un bărbat băut a furat mașina unui prieten de pahar și a condus-o prin Brașov inclusiv după ce a făcut pană. Un șofer l-a oprit în cele din urmă și a sunat la 112.
În cauză, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.


„După ce a consumat băuturi alcoolice cu o cunoștință în autoturismul parcat al acesteia din urmă pe parcursul nopții de 8 spre 9 decembrie 2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 23 de ani, profitând de faptul că prietenul său a urcat la apartament pentru a se culca, lăsându-i cheile în contact, a decis să conducă pe drumurile publice.


Astfel, în jurul orei 07:00 dimineața, acesta s-a deplasat din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov până în zona Belvedere de pe drumul către Poiana Brașov, iar la coborâre, a lovit autoturismul în zona stânga-față, provocându-i inclusiv o pană. Cu toate acestea, persoana în cauză și-a continuat deplasarea până în dreptul clădirii Modarom, unde a fost finalmente oprită de un alt șofer care sesizase starea în care se afla și a apelat SNUAU 112”
, a detaliat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Radu Nastac.


Ca urmare a investigațiilor efectuate, s-a stabilit că inculpatul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, avea o alcoolemie peste limita legală și figurează cu antecedente penale similare. Ieri, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi Judecătoria Brașov a admis propunerea Parchetului, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.
Actele de urmărire penală au fost realizate de Secția 3 Poliție Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.
Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button