112

A căzut cu mașina de pe pasaj pe calea ferată, în județul Brașov (foto – video)

A căzut cu mașina de pe pasaj pe calea ferată, în județul Brașov… „Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident de circulație în localitatea Predeal, în zona căii ferate.
În accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea feratã, în condiții care urmează a fi cercetate și lămurite de polițiști, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a sărit de pe pot și a ajuns pe platforma feroviară.
Primele date indică existența unei singure persoane rănite, respectiv conducătorul auto un bărbat de 22 de ani, care a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului.
În acest moment traficul feroviar este restricționat, deconectat de la rețeaua de alimentare electrică, urmând ca în scurt timp, după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculului, să fie reluat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Echipaje de la ISU și angajați CFR acționează la fața locului

Și Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza accidentului.
La fața locului s-a deplasat personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.
Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF. Alte patru trenuri – IR  11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 – sunt redirecționate să circule pe firul II.
CFR a adresat scuze călătorilor și îi asigură că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective.

Șoferul, transportat la spital conștient


„Accident rutier, mașină căzută de pe pod pe calea ferată, în localitatea Predeal (str. Libertății). În urma accidentului a rezultat o victimă, constientă.
La fața locului s -au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă.
S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale victimei și pentru asigurarea măsurilor specifice.
Victima,  o persoană de sex masculin în vârstă de 22 de ani, prezenta politraumatisme și este conștientă.
Aceasta a fost transportata la UPU Brasov de către echipajul SMURD”, a anunțat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
19 zile în urmă

[…] A căzut cu mașina de pe pasaj pe calea ferată, în județul Brașov (foto – video) […]

Back to top button